Gelegenheden

Wij verzorgen voor alle denkbare gelegenheden de catering. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van eerder verzorgde opdrachten.

 

Staat uw gelegenheid er niet tussen?

Op het werk

Verjaardag vieren Delft

Bedrijfsfeest Delft

Bruiloft Delft

Buurtfeest Delft

Bedrijfsuitje Delft

Babyshower Delft

Langs de weg

Vrijgezellenfeest Delft

Personeelsfeest Delft

Housewarming Delft

Festival Delft

Bedrijfsopening Delft

Receptie Delft

Straatfeest Delft

Burendag Delft

Partyservice Delft

Evenement Delft

Trouwfeest Delft

Uitvaart Delft

Familiedag Delft

Zomersluiting Delft

Traiteur Delft

In Delft weten we hoe we van elke gelegenheid een smaakvol avontuur kunnen maken.

Onze partyservice is beschikbaar om u te ondersteunen bij het creëren van gedenkwaardige, smaakvolle ervaringen, ongeacht de gelegenheid.

Of u nu op kantoor bent, een verjaardag viert, een bedrijfsfeest organiseert, een bruiloft plant of een buurtfeest in de straten van Delft organiseert, onze partyservice staat paraat om u te assisteren.

Op het werk, of het nu gaat om een belangrijke vergadering, een bedrijfsjubileum of gewoon een alledaagse lunch, wij leveren heerlijke broodjes, salades en uitgebreide buffetten rechtstreeks op kantoor. Werk hard, feest harder! Van bedrijfsfeesten tot personeelsfeesten, wij garanderen dat uw team wordt verwend met heerlijke gerechten en drankjes.

Een bruiloft markeert de viering van liefde en leven, en wij garanderen dat uw gasten tijdens de bruiloft worden getrakteerd op smakelijke maaltijden en drankjes. Buurtfeesten brengen de gemeenschap samen, en wij maken van het buurtfeest een smaakvolle ervaring, of het nu gaat om een barbecue in het park of in de straten van Delft met foodtrucks.

Voor bedrijfsuitjes bieden we een diversiteit aan avontuurlijke activiteiten en lekker eten, waaronder opties zoals een speurtocht gevolgd door een diner of een kookworkshop gevolgd door een feestelijke borrel. Voor babyshowers verwennen we de aanstaande moeder en haar gasten met heerlijke taarten, hapjes en drankjes.

Onze foodtrucks bieden onderweg een snelle en smaakvolle hap, variërend van sappige hamburgers tot exotisch streetfood. Vrijgezellenfeesten kunnen op een chique en smaakvolle manier gevierd worden, of het nu draait om een chique diner, een avondje uit of een eigenzinnig themafeest.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Housewarmings worden speciaal met onze catering

of het nu gaat om hapjes voor de open huisbezichtiging of een uitgebreid diner voor de intieme feestavond.

Bedrijfsopeningen verdienen een feestelijke opening, en onze partyservice kan een indrukwekkend evenement organiseren met smakelijke hapjes en drankjes. Recepties, zowel zakelijke als sociale recepties worden opgeluisterd met diverse hapjes en drankjes om uw gasten te verwennen.

Met onze BBQ– en partyserviceopties worden straatfeesten culinaire hoogtepunten, waar de straten gevuld zijn met poffertjes en gourmetburgers. Burendagen worden gevierd met heerlijke gerechten en gezelligheid.

Ongeacht de omvang van uw evenement, onze partyservice is er voor u. Van het menu plannen en bereiden tot het verzorgen van de service ter plaatse, nemen we alle zorgen weg, zodat u kunt ontspannen en genieten.

Evenementen, of het nu een congres, een beurs, een modeshow of een cultureel festival is, worden ondersteund door onze ervaring en expertise om alle gasten te verwennen.

Een trouwfeest is een van de meest belangrijke dagen in het leven, en we zijn er om te garanderen dat uw trouwdag een culinair meesterwerk wordt. Van verfijnde diners tot informele buffetten, wij garanderen dat uw huwelijksdag onvergetelijk wordt.

En tot slot, laten we niet vergeten dat we er zijn voor alle momenten in het leven, zelfs de meest aangrijpende. Uitvaarten worden met zorg en respect behandeld, en onze partyservice is beschikbaar om te assisteren bij de catering, zodat u zich kunt wijden aan het delen van herinneringen.

Familiedagen en zomersluitingen krijgen een speciaal tintje dankzij onze culinaire lekkernijen, en we zorgen ervoor dat uw geliefden kunnen genieten van heerlijke maaltijden en traktaties.

Tot slot, ongeacht de gelegenheid, de locatie of het moment in Delft, onze partyservice staat klaar om van elk moment een smaakvol avontuur te maken. Geniet van de heerlijke smaken van de stad en de gezelligheid van het samenzijn, terwijl wij zorgen voor de culinaire magie. Delft, waar elk moment een smaakvol avontuur wordt!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.