High Tea bestellen Delft

De High Tea kennen we heden ten dage als een soort theekransje, een gezellige samenkomst met familie of vrienden waarbij men lekkere hapjes kan eten, zowel zoet als hartig, met daarbij een lekkere kop thee. Meestal vindt een High Tea plaats in de loop van de middag.
Hoewel de High Tea nu een gezellig en lekker uitje is, was dat vroeger anders. Arbeiders in Engeland aten eind van de middag direct na werktijd vlees of vis en dronken daarbij thee. Ze aten aan hoge tafels, vandaar de naam High Tea. Echter de High Tea van tegenwoordig heeft daar niets meer mee gemeen.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

High Tea bestellen in Delft

Wilt u in Delft op locatie genieten van een gezellige High Tea Delft met een uitgebreide selectie van diverse theesoorten en overheerlijke zoete en hartige lekkernijen? Dan bent u bij de Delftse catering aan het juiste adres. Op onze website kunt u rustig het aanbod bekijken en uw keuze maken. Zodra u heeft besloten wat u wilt bestellen, kunt u direct uw bestelling plaatsen. Maar u kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen. Een van onze lokale cateraars in Delft neemt dan contact met u op om een offerte op te stellen of om uw bestelling te bespreken. Op de dag van de High Tea wordt uw bestelling op de door u gekozen locatie afgeleverd.
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Niet alleen High Tea

Bij ons kunt u veel meer dan enkel een High Tea vinden. U kunt bijvoorbeeld:

• Een buffet bestellen in Delft voor uw event of feest. Een buffet is vaak een goede oplossing als u uw gasten verschillende opties voor gerechten wilt aanbieden, zodat er voor iedereen iets naar smaak bij is. Ook voor de vegetariër.

• Ontdek een BBQ-ervaring in Delft die uw smaakpapillen zal verwennen. Een sappig stuk vlees of verse vis gecombineerd met knapperige groenten en heerlijke sauzen, wie kan daar nee tegen zeggen? Bij ons kunt u genieten van smakelijke BBQ-schotels met hoogwaardige vlees- en visopties, geserveerd met knapperig stokbrood, verrukkelijke kruidenboter en een smaakvolle pastasalade. We bieden ook volop keuze voor vegetarische BBQ-liefhebbers.

• Als grote stukken vlees niet uw voorkeur hebben en u uw gasten iets anders wilt aanbieden, is gourmetten in Delft een geweldig idee. Met kleinere porties vlees of vis kunt u genieten van variatie en blijft u langer genieten. Bij ons hebben we een ruime selectie aan gourmetschotels beschikbaar.

• Bent u op zoek naar een buitengewone ervaring voor uw feest, partij of evenement? Denk er dan eens aan om een food truck op locatie te laten komen. Dit concept is overgewaaid uit Amerika, maar wie bijvoorbeeld Curaçao heeft bezocht, is er ook bekend mee. Daar zijn de food trucks, lokaal bekend als ’truk’i pan’, een alomtegenwoordig fenomeen.

Deze keukens op wielen bieden een scala aan heerlijke gerechten en kunnen op vrijwel elke locatie worden opgesteld. Dus, ongeacht waar u van plan bent iets te organiseren, de food truck kan ter plaatse verschijnen.

• Naast de eerder genoemde cateringdiensten, die vooral gericht zijn op feesten en evenementen, staan we ook tot uw dienst voor lunches in Delft. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige lunch of als u een klant op uw locatie wilt verwelkomen met een uitgebreide lunch, wij staan voor u klaar. U moet immers een goede indruk maken, en daar zetten wij ons graag voor in.

• Bent u van plan een borrel in Delft te organiseren voor vrienden, familie of collega’s? Laat deze dan aankleden door de lokale cateraar. Behalve een assortiment van drankjes biedt de cateraar u heerlijke hapjes, waarvoor u zeker complimenten krijgt omdat er goed gezorgd wordt voor de inwendige mens.

• Na een BBQ, gourmet of als afsluiter van een uitgebreide lunch bijvoorbeeld, maakt een watertandend dessert het af. Kijkt u op onze website om een idee te krijgen welke desserts in Delft door de lokale cateringbedrijven worden aangeboden.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Advies en offerte

Misschien vindt u het lastig om een keuze te maken uit het grote aanbod van al die overheerlijke gerechten, hapjes en desserts. Natuurlijk kunt u altijd om advies vragen. Zoals eerder genoemd kunt u, voordat u beslist, een offerte opvragen.

Ons doel is om uw gasten op uw feest of evenement te verwennen met gerechten die niet alleen heerlijk zijn, maar die ook op een prachtige manier worden gepresenteerd of geserveerd.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.