Borrel bestellen Delft

Als topspecialist in de voedselverzorging sector, weet ik dat een borrel altijd een vrolijke gelegenheid is. Of het nu gaat om een speciale gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of wat voor gelegenheid dan ook. Voor diegene die de borrel organiseert, is het van onschatbare waarde dat het een gezellige borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Delft

Wilt u tijdens uw borrel in Delft alles op eigen houtje doen? Dat betekent dat u de inkopen moet verzorgen en zelf voor de hapjes zorgen, bijvoorbeeld. Maar dat kan behoorlijk overweldigend zijn, dus waarom zou u het uzelf niet wat makkelijker maken? Hoe dan? Door gebruik te maken van onze website, waar veel verschillende cateringbedrijven beschikbaar zijn. Elke cateraar heeft zijn eigen specialiteiten. We bieden ook borrel catering aan. U kunt volledig zelf bepalen hoe u de borrel wilt aankleden. Dit kan variëren van een bescheiden borrel tot een luxe borrel met alle toeters en bellen. U heeft de keuze om dit te laten plaatsvinden op een door u gewenste locatie. Bijvoorbeeld, als u een bedrijfsborrel wilt organiseren in uw eigen bedrijfspand, dan zal de cateraar alles op de door u gekozen locatie bezorgen. Natuurlijk, is het ook mogelijk om de catering bij u thuis te laten bezorgen.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Delft

Lekkere hapjes zijn onmisbaar bij een borrel. Onze cateraar kan deze hapjes voor u verzorgen. U heeft de mogelijkheid om het assortiment op onze website te bekijken en een keuze maken. Als u prijsinformatie wilt voordat u uw bestelling plaatst, kunt u deze met gemak en zonder verplichtingen aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor wie meer verwacht dan een gewone borrel met gewone hapjes, zijn er verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Een extraatje voor uw borrel kan zijn om een food truck in Delft te laten komen. Dit geeft uw borrel een extra gezellige en informele sfeer. In de food truck is een volledig operationele horecakeuken aanwezig waarin een breed scala aan heerlijke gerechten kan worden bereid. U heeft de keuze uit gerechten van over de hele wereld. Een optie is bijvoorbeeld een food truck met smaakvolle Aziatische gerechten, of een food truck met Caribische specialiteiten. Daarnaast behoren pizza’s en hamburgers tot de opties.

Een andere optie is om een BBQ in Delft te organiseren. In Delft vindt u een ruime variëteit aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Delft nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Delft bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Delft een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Delft. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Delft is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Delft leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

We hebben niet alleen borrelcatering op onze website. Bij feesten en partijen wordt de kwaliteit van het eten altijd hoog gewaardeerd. Een veelgeprezen cateringkeuze is een buffet, omdat het diverse gerechten omvat en voor iedereen wat wils heeft. Voor ieder soort feest is het bestellen van een buffet in Delft een uitstekend idee.

Als u overweegt om een setting te creëren waarbij mensen de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan is gourmetten in Delft een passende keuze|dan is gourmetten in Delft een geschikte optie|dan past gourmetten in Delft goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Delft een uitstekende keuze}. De catering biedt een uitgebreid assortiment aan gourmetschotels. Ook voor de lunch in Delft kunt u op de catering vertrouwen. Misschien heeft u plannen voor een gezellige lunch met familie en vrienden. Bekijk op onze website de beschikbare mogelijkheden.

Wilt u uw verjaardag eens op een andere manier vieren? Een leuke optie is om een High Tea te plannen. Een High Tea biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van diverse zoete en hartige hapjes. Dit kan zowel thuis als op een locatie naar keuze plaatsvinden. Als u meer van zoetigheid houdt, kan de cateraar ook desserts in Delft leveren. U kunt overwegen om een dessertfeest te organiseren? Dit is een trend die steeds populairder wordt. In plaats van de gewone hartige snacks zijn er alleen maar heerlijke zoete taarten en nagerechten beschikbaar. Heerlijk!

Kwaliteitsgarantie

Wat u ook via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en toewijding bereid. Bijgevolg voldoen alle gerechten aan strikte hygiënenormen. Wij nemen hygiëne serieus en staan achter de cateraars die met ons samenwerken.

Hoe werkt het?

Maak uw keuze voor de gewenste catering via onze website. U heeft de optie om deze direct te bestellen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal vervolgens contact met u opnemen om uw bestelling en uw voorkeuren te inventariseren. Op de dag van uw feest, evenement of speciale gelegenheid worden de gerechten afgeleverd op de locatie die u heeft aangegeven.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.