Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Delft

BBQ bestellen Delft

Lunch bestellen Delft

Brunch bestellen Delft

Stamppot bestellen Delft

Gourmetten bestellen Delft

Hapjes bestellen Delft

High Tea bestellen Delft

Tapas bestellen Delft

Italiaans bestellen Delft

Grieks bestellen Delft

Desserts bestellen Delft

Walking dinner Delft

Food truck Delft

Snackwagen Delft

Borrel bestellen Delft

Live Cooking Delft

In Delft, waar de culinaire wereld tot leven komt

brengen wij u op een culinaire ontdekkingsreis door onze menu’s. Of u nu een knallend feest organiseert op het werk of gewoon thuis wilt genieten, onze menu’s zullen de smaakpapillen in extase brengen.

Start uw gastronomische avontuur met een keuze uit de meest verleidelijke buffetten, met smaken van over de hele wereld die samenkomen op het bord. Of geniet van de onweerstaanbare aroma’s van een echte barbecue-ervaring, die uw smaakpapillen zullen laten dansen.

Onze lunches voelen als een warme omhelzing op een hectische dag, terwijl onze brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen, variërend van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Heb je zin in troostrijk eten?

Onze Stamppotten laten de Nederlandse traditie herleven, terwijl het Gourmetten een sociale gelegenheid is waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok kan ontketenen.

Voor heerlijke lichte hapjes kunt u terecht bij onze smaakvolle Hapjes, perfect voor gezellige bijeenkomsten. Of trakteer uzelf op een elegante High Tea, met een assortiment thee, gebakjes en sandwiches die de zintuigen verwennen.

En als de avond valt, brengen we de wereld naar u toe met diverse keuzes, van Italiaanse tot Griekse gerechten, en van smakelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een bijzondere eetervaring, probeer dan onze opties voor Walking Dinner, Food Truck-catering of Live Cooking.

Kortom, in Delft, is er voor elke smaak een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de overvloed aan smaken die deze prachtige stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.