Koningsdag Delft


Koningsdag is een van de meest populaire feesten van het jaar in Delft, trekken veel mensen op af, de stad wordt overspoeld met feestvierders. Als je ervoor kiest om Koningsdag eens lekker thuis te vieren, met een lekker hapje en een drankje, kan Catering in Delft je helpen voor deze speciale gelegenheid iets lekkers op tafel te zetten. Dit kan echt van alles zijn, ongeacht of het een ontbijt is, een middagdiner of diner, of gewoon schalen met heerlijke hapjes en snacks, wij kunnen het voor je regelen.

Het is aan jou om de maaltijd naar eigen wens samen te stellen. Het aanbod dat we hebben is lekker uitgebreid, en bevat gerechten uit alle windstreken, we schrikken nergens van terug. Wij maken het met liefde, en kunde, voor je klaar, en brengen de maaltijd en bijpassende dranken, op de afgesproken datum en tijdstip. We bezorgen in heel Delft.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe gaat het aanvragen van een offerte, en het bestellen in zijn werk?


Indien je graag een prijsopgave wilt ontvangen, kun je dit op deze site doen. Druk op de knop “Offerte aanvragen” en vul het aanvraagformulier in dat verschijnt. Probeer op dit formulier zo gedetailleerd mogelijk te omschrijven, hoe meer je ons verteld, hoe meer wij je een nauwkeurige prijsopgave op maat kunnen opsturen! Denk er ook aan om aan te geven of er specifieke verzoeken zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld glutenvrij eten, specifieke dieetwensen.

Zodra je de offerte hebt ontvangen, en je tevreden bent met de offerte, kun je de bestelling plaatsen, ook dit doe je via deze website. Maak je keuze, maak snel even een account aan (dit kost niet meer dan korte tijd), en verricht als laatste stap, de financiële transactie, en klaar ben je, het is een fluitje van een cent! De betaling geschiedt via het Ideal systeem.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat zit er nog meer in ons assortiment voor Koningsdag Delft?


Ons assortiment is lekker uitgebreid, we hebben voor ieder wat wils, we bieden gerechten aan van over de hele wereld. Om je alvast een beetje een idee te geven, zal ik even wat van de mogelijkheden voor je benoemen, maar voor een volledig overzicht van ons aanbod, verwijs ik je graag naar de pagina “assortiment” op deze website.

Hapjes bestellen Delft
Buffet bestellen Delft
High Tea bestellen Delft
Tapas bestellen Delft
Lunch bestellen Delft
Gourmetten bestellen Delft
Borrel bestellen Delft
Italiaans bestellen Delft
Grieks bestellen Delft

Zoals je kunt zien, we hebben echt een breed scala aan opties, om van ieder evenement een groot succes te maken. Ook voor Koningsdag is er van alles mogelijk. We hebben voor deze dag lekker veel verschillende soorten bieren, en cocktails in het aanbod. En natuurlijk ook Champagne. Er moet toch getoast kunnen worden!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Koningsdag Delft: Tot slot


Of je Koningsdag nu doorbrengt met je vriendenclub, in de huiselijke sfeer, met onze expertise maken we er een geweldig feest van, met voor elk wat wils. Laat ons weten wat je wensen zijn, en we regelen alles voor je. We wensen je een fantastische Koningsdag toe, met stralend weer! Heel veel plezier!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.